مصرف کنندگان در معرض مواد شیمیایی مختلف در مواد بسته بندی پلاستیکی مورد استفاده برای مواد غذایی و سایر کالاها قرار دارند.
گزارش شده است سرمایه لازم برای تولید ظروف یکبار مصرف که بیشتر محصولات پلاستیکی بسته به زمان نگهداری، دما و مواد شیمیایی بسته بندی و مواد غذایی مواد شیمیایی مختلف را در مقادیر مختلف آزاد می کنند یا اجازه می دهند مواد شیمیایی مختلف به مواد غذایی مهاجرت کنند، که BPA یک نگرانی کلیدی است.
پلاستیک های لباس مجلسی دخترانه جدید حاوی مواد شیمیایی مضر برای تولید ظروف نوشیدنی قابل استفاده مجدد، ظروف غذای منجمد و آماده، سینی های فر، ظروف پخت و پز قابل مایکروویو و بسته های “جوش در کیسه” استفاده می شود.
برشته کردن موتور هوندا و مایکروویو کردن غذا در چنین بستهبندیهایی مهاجرت مواد شیمیایی را تسریع میکند.
علاوه بر این، رزین های اپوکسی مورد استفاده در پوشش مواد غذایی و نوشیدنی های کنسرو شده نیز ممکن است امکان مهاجرت جایگزین های BPA و BPA را فراهم کنند.
شیوههای استاندارد استفاده از مصرفکننده شامل پر کردن و استفاده مجدد از محصولات پلاستیکی یکبار مصرف، مانند نوشیدنیها و بطریهای آب است که برای چنین شیوههای استفاده مجدد استاندارد طراحی نشدهاند یا از نظر اثراتشان ارزیابی نشدهاند.
ما نتوانستیم شواهد خاصی در ادبیات پیدا کنیم که نشان دهد مصرف کنندگان از برچسب های بسته بندی برای اطلاع از شیوه های استفاده از پلاستیک خود استفاده می کنند (به عنوان مثال، مایکروویو).
یک مطالعه در بین مصرف کنندگان لیبیایی برچسب های بسته بندی را بررسی نکرد.
با این حال، نشان داد که توجه بالای شرکتکنندگان به ایمنی بستهبندی (یعنی پایداری و عدم مهاجرت به محتوای آن) به عنوان یک معیار مهم در طول خرید به اوج نمیرسد.
آنها کیفیت، نحوه تشخیص جیوه قرمز ایمنی و سلامت را بر اساس ویژگی های بسته بندی مانند مواد و رنگ قضاوت کردند.
تحقیقات استرالیایی نشان داد که مصرفکنندگان دستورالعملهای آمادهسازی و نگهداری شیرخشک نوزاد را میخواندند و میفهمیدند، اما آنها را نادیده میگرفتند یا تا حدی از آنها پیروی میکردند.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.